Paskutinės minutės skrydžiai. Kaip? kur? Kada?

How-to-Book-Last-Minute-Deals__127173119

Ar paskutinės minutės skrydžiai yra mirę? Ne, jei Jūs žinote, kaip, kada ir kur ieškoti … Štai keletas išbandytų patarimų, kurie palengvins paskutinės minutės skrydžio paieškas.
1. Pamirškite senus metodus kaip ieškoti paskutinės minutės skrydžius.
Seniau, geriausias būdas gauti paskutinės minutės skrydžius buvo atvykti į oro uostą ir pasiteirauti „degančio bilieto“. Dabar tiek daug žmonių keliauja oru, kad dauguma skrydžių būna išparduoti. Ir vienintelis būdas kaip galite gauti paskutinės minutės skrydį laukdami yra:
Jei turite pilnos kainos bilietą ir norite gauti ankstesnį skrydį.
Jei turite draugų, dirbančių aviakompanijose. Net ir tada Jūs turėtumėte būti pasirengę laukti.
3. Laikykite savo akis ir ausis atviras
Jūs esate ne vienintelis kuris ieškote pigių paskutinės minutės skrydžių. Jus gali aplenkti kiti pigių kelionių entuziastai, kurie irgi nori keliauti pigiai.
Užsiregistruokite ir sekite aviakompanijų pasiūlymus. Tai veikia ypač gerai užsakomiesiems skrydžiams, nes jie dažnai turi užpildyti laisvas vietas, o naujienlaiškis Jus informuos apie paskutinės minutės skrydžio pardavimą.
Ieškokite svetainių skirtų specialiai paskutinės minutės kelionėms, pavyzdžiui -lastminute.com ar holidaypirates.com kaip pavyzdys. Jie ne tik paduoda, bet ir išsamiai aprašo paskutinės minutės skrydžius.
Dauguma iš tokių svetainių turi kainų perspėjimus, tai yra dar vienas geras būdas kaip rasti paskutinės minutės skrydžius. Pagrindinė idėja yra ta, kad Jūs pažymite skrydį, kuris Jus domina, (pavyzdžiui Milanas-Londonas) ir jos informuos Jus kiekvieną dieną pranešdamos, ar kaina nukrito, pakilo, ar liko tokia pati.
Užsiprenumeruokite ir sekite socialines grupes „Facebook“ ir „Twitter“ paskyrose, laikas facebooke nenueis veltui, jei paieškosite pigių skrydžių pasiūlymų.
Stebėkite ir ieškokite ten, kur gali būti atšaukiami skrydžiai, pavyzdžiui įmonė atšaukusi skrydžiuis savo darbuotojams gali būti puiki proga gauti pigų bilietą Jums
4. Būkite lankstūs
Turite būti lankstūs atlikdami pigių skrydžių paiešką, o tai reiškia, kad neapsiribokite vien tiesioginiais skrydžiais, dažnai pigesnis skrydis būna su persėdimais, tad neatsisakykite idėjos praleisti truputį laiko kitam mieste ar miestelį, išgerti kavos ar arbatos ir skristi toliau, tuo pačiu tai puiki proga daugiau pamatyti ir pažinti. Pavyzdžiui skrendant į Sofiją pigiau gali būti praleisti pusdienį Bergamo mieste aplankant gražų miestą ir vėliau keliauti į Sofiją. Atkreipkite dėmesį, kad kartais persėdimas kitam mieste gali būti labai brangus, jei reikės važiuoti iš vieno oro uosto į kitą, pavyzdžiui iš Londono Gatwick į Stansted oro uostą galite sumokėti virš 30 svarų, į tai būtina atkreipti dėmesį perkant pigų bilietą.
5. Kartais geriau užsisakyti iš anksto
Galite sutaupyti pinigų užsisakydami bilietą iš anksto, dažnai įtakos skrydžio kainai daro ir sezoniškumas taip pat. Kai kurios oro bendrovės , ypač Amerikoje taiko įvairias nuolaidas užsisakiusiems iš anksto.
6. Būkite atsargūs dėl mokesčių
Būkite atsargūs, nes kai kurios pigių skrydžių oro linijų bendrovės ima mokestį už bet kokius pasikeitimus. Kartais nebūtina pirkti paskutinę minutę, kai kurios oro linijų bendrovės, pavyzdžiui, „British Airways“ dažnai parduoda pigius skrydžius mėnesiu anksčiau, o pigūs tarptautiniai skrydžiai būna prieinami likus penkiems su puse mėnesio iki išvykimo. Jeigu Jūs visada svajojote skristi į Niujorką, Tailandą, ar Australiją, tada nebūtina laukti iki paskutinės minutės, kad užsisakyti gyvenimo kelionę.

Parašykite komentarą