Kaip susipakuoti rūbus kelionei?

 

Pirmas žingsnis kurį reikėtų padaryti, tai susirinkti visus drabužius, kurių manote, kad reikės jūsų kelionės metu, paskui gerai apgalvokite ar visų drabužių reikės?

Gal galite kažko atsisakyti, kad per daug neapsunkinti savęs, o gal priešingai, manote, kad kažko trūksta ir pasiemėte per mažai ?

Pavyzdžiui 5 dienų kelionėi jums tikriausiai reikės 5 marškinėlių, tiek pat apatinių ir kojinių, 2 porų džinsų ar kelnių, merginai bent 1 sijono, bent 2 megztinių, striukės (priklausomai nuo metų laiko, jei vasarą tai plona, nuo lietaus, žiemą šilta).
Rinkitės vilną ar medvilnę, šie drabužiai atsparesni raukšlėms, yra universalesni, geriau kvepuoja.

Pakuodami apatinius, marškinėlius, kojines, kelnes, ir kitus kasdieninio nešiojimo drabužius:

juos tiesiog gerai susukite į ritinėlį ir galus užlenkite kad laikytūsi ar sutvirtinkite gumyte.
Kaip tai padaryti galite pasižūrėti šiame video:

 

 

 

 

 

Griežtesnių reikalavimų rūbus reikia sulankstyti kruopščiai užlenkiant galus, pavyzdžiui vyniojant medvilninius marškinius lankstymui galima tiesiog panaudoti A4 formato žurnalą, pasižiūrėkite kaip tai daroma čia:

 

Švarko lankstymui žurnalas nereikalingas, tiesiog svarbu išlaikyti tiesias linijas lenkiant:

 

Visą kostiumą geriausiai pakuoti kartu, taip jis bus vienoje vietoje, nesusiglamžys ir pakavimui tereikės vienos procedūros vietoj dviejų, kostiumas pakuojamas šitaip:

 

 

Kaklaraištį galima tiesiog ištiesint ir sulankstyti.

Moterims:

Į apačią platėjantis sijonas vyniojamas pasidėjus ant lygaus paviršiaus ištiesinant ir paėmus per vidurį už kraštų viršuj ir apačioj perlenkti pusiau, tuomet perlenkti dar kartą, dar vieną kartą, padėti delną per vidurį ir lenkti perpus

 

 

 

Paprastas sijonas vyniojamas tuo pačiu principu.

Daugiau apie moteriškų rūbų pakavimą pasižiūrėkite čia:

 

 

 

 

Batus geriausiai sudėti į atskirą nedidelę tašę ar maišelį, kad neišpurvintų kitų rūbų. Tą maišelį tiesiog dėti šalia kitų daiktų.

 

 

Skrybelę galima lagamine tiesiog apversti ir aplinkui kraštelius sudėti minkštus drabužius, vidų taip pat užpilyti minkštais rūbais, taip skrybelė išsaugos formą ir nesusiglamžys:

 

 

 

 

tags:rankines , lagaminai , keliones, lygintuvai, sukneles, magiskasgidas, magiskas gidas

Parašykite komentarą