Kaip išsirinkti gerą viešbutį?

amazing-hotels-featured

Viešbučio rinkimasis visada yra varginanti užduotis keliautojams. Šiandieninės interneto svetainės turi begalę viešbučių pasiūlymų prikimštų reklama ir nuotraukomis, siūlantys prabangą ar paprastumą, tačiau nei viena iš jų nekelia sau klausimo, ko konkrečiai norite jūs?
Kadangi kiekvienas keliautojas turi skirtingus poreikius, jums reikia užsiduoti sau klausimą kas jums yra svarbiausia?

 

Pabandykime suskirstyti viešbučio atrankos procesą į kelis svarbiausius aspektus, kad lengviau apsispręstumėte kurį viešbutį išsirinkti.

 

Prieš pradėdami paiešką, paklauskite savęs kokio tipo apgyvendinimo norite ir koks yra jūsų biudžetas? Ar jums svarbu kaina? ar galite sau leisti mokėti pvz. 100 eurų už naktį? Ar jums reikia spa sveikatingumo centrų, ar mieliau apsistotumėte arčiau gamtos žavesio?

 

Kai jūs sužinojote savo prioritetus, tuomet galite atlikti tikslinę paiešką.

 

Kaina:

 

Beveik visi didieji interneto portalai siūlantys viešbučius suteikia Jums galimybę rūšiuoti rezultatus pagal kainą. Negalima apriboti keliomis svtainėmis pvz: (Booking.com, Expedia, Travelocity ar Orbitz) – taip pat reikėtų apsilankyti kitose rezervavimo svetainėse, kaip Kayak.com, Venere.com ir Hotels.com.

 

Vieta:

 

Visos pagrindinės užsakymo svetainės leidžia jums peržiūrėti paieškos rezultatus žemėlapyje todėl jūs galite pamatyti, kurie iš jų yra pvz. šalia paplūdimio ar rajone kuriame norite apsistoti. Dauguma svetainių aprašo šalia kurių svarbių oblektų yra viešbutis, pvz zoologijos sodo ar katedros ir t.t.

 

Aplinka ir vietos dvasia:

 

Jei norite, ramaus ir negausiai apgyvendinto viešbučio, jums pasisekė –yra daug mažų ir nepriklausomų viešbučių, kurių nėra didelėse rezervavimo sistemose. Tačiau surasti juos gali prireikti šiek tiek laiko ir išradingumo, ir jei jūs ieškote ko nors tikrai išskirtinio – pvz viešbutis medyje arba viešbutis urve – pabandykite naršyti- UnusualHotelsoftheWorld.com.

 

Patogumai:

 

Dauguma didžiausių viešbučių rezervavimo sistemų leidžia nustatyti tam tikrus patogumus, kai jūs ieškote, pavyzdžiui, treniruoklių salės, plaukimo baseino arba restorano.
Prabangumas: Jei ieškote tikros prabangos ir išskirtinumo, užeikite pavyzdžiui į http://www.traveldelacreme.com/, ar ieškokite geriausių pasauly penkių žvaigždučių viešbučių čia:http://www.boutiquehotelsandresorts.com/

 

Ekologija-draugiškumas gamtai:

 

Keliautojai, kurie nori sumažinti jų poveikį aplinkai gali ieškoti žalių viešbučių per įvairias organizacijas, tokias kaip Green Globe ir Green Viešbučių asociacija.

 

Tinkantys visai šeimai:

 

Jei apsistojate su vaikais , jūs galite rasti specialius pasiūlymus su šeimai palankia aplinka. Išmėginkite : FamilyVacationCritic.com.
Yra puiki galimybė patikrinti atsiliepimus apie viešbučius, kuriuos parašė kolegos tokiose keliautojų svetainėse kaip „TripAdvisor“, VirtualTourist ir didelėse rezervavimo sistemose kai booking.com. Tai vieta kur jūs tikrai galite sužinoti tiesą apie tai, koks draugiškas kolektyvas, ar švarus kambariai, kaip veikia Wi-Fi ir t. t.
Daugelis tokių svetainių, leidžia vartotojams kelti nuotraukas to viešbučio kuriame jie apsistojo – jos yra paprastai labiau realistiškos ir mažiau spalvingos nei profesionalūs kadrai kuriuos jūs matote savo viešbučio svetainėje. Kitas geras šaltinis viešbučiui patikrinti yra: Oyster.com, kuriame rasite tikrus kadrus kaip viešbutis atrodo iš tikro.

Nykščio paspaudimas aukštyn ar žemyn rezervavimo svetainėse taip pat turi įtakos. Žinoma, nykšį į viršų gali paspausti ir viešbučio darbuotojai, kurie nori gero atsiliepimo apie savo viešbutį, ar ypatingai nervingas keliautojas, kuriam už akių užkliūva kiekviena smulkmena, tačiau nepaisant visko, keliautojų reitingavimas viešbučiams dažniausiai būna teisingas.

Jei norite būti garantuoti, kad gausite tikrai tą numerį kurį užsisakėte, kartais geriau tiesiogiai su viešbučiu susisiekti telefonu ir užduoti jums rūpimus klausimus.
Štai keletas klausimų pavyzdžių, kurie galbūt jums bus naudingi:

 

Ar kažkuri viešbučio pusė turi geresnį vaizdą ar mažiau triukšmo?
Ar viešbutis yra šalia viešojo transporto stotelės?
Ar yra restoranas, ir ar pusryčiai įtraukti į jūsų užsakymą?
Kaip toli viešbutis yra nuo paplūdimio / teatro / susitikimų / konferencijų centro / plento ir pan?
Ar rajonas yra saugus?
Kokia yra viešbučio atšaukimo politika?
Ar viešbutis siūlo rūkomą / Nerūkomą kambarį?
Kokia yra viešbučio aplinka?
Ar viešbutis pritaikytas neįgaliesiems?

Nepamirškite paklausti, ar vonios kambariai bendro naudojimo ar atskiri, jei bendri, tai paklauskite kiek kambarių naudojasi tuo vonios kambariu. Taip pat, paklauskite apie oro kondicionavimo sistemas ir kokios galimybės gamintis valgį patiems. Išsiaiškinkite ar viešbutis teikia taksi iškvietimo, automobilio nuomos ar kitas jums svarbias paslaugas, ar numeryje yra lygintuvas, plaukų džiovintuvas ir kiti jums svarbūs prietaisai.
Informacija: https://www.facebook.com/Magi%C5%A1kas-gidas-1030257573717986/
https://www.youtube.com/channel/UCsFIbKtzezunPcJyzD0b7yw

 

Taip pat skaitykite:

 

Pigi nakvynė. Nemokama nakvynė. Mano 12 metų kelionių patarimai.

tags:atostogos, druskininkai , birštonas, turkija, seima, magiskasgidas, magiskas gidas

Parašykite komentarą