5 dalykai, kurie mane labiausiai nervino kelionėje po Meksiką.

136325996712

1) Mobilaus telefono krovimas. Keliaujant labai dažnai reikėdavo krauti telefoną, prašyti kur nors kavinėse, kad pakrautų, tas kartais labai nervindavo, nes kelionės dieną norėdavau nuveikti daugiau ir vietoj to, kad valandėlę prastovėčiau tranzuodamas, turėdavau užsisakyti kavos ir laukti valandą kol pasikraus.
2) Amerikietiški pakrovėjai. Amerikoj ir Meksikoj naudojami kitokie kištukai negu Europoje, tai iš pradžių norėjau pirkti Amerikoj, bet man pasakė, kad kaina apie 20 dolerių, tai pagalvojau, kad per brangu ir nusipirkau Meksikoje iš gatvės prekeivio už 3 eurus. pakrovėjas buvo tragedija o ne pakrovėjas, kad pilnai pakraut tai nebent per naktį palikus buvo galima, o šiaip pasikraudavau kavinėj kokią vieną padalą ir taupiai naudojant pusdieniui beveik užtekdavo, bet įjungus internetą baterija greit nusėsdavo, veliau, kanadietis man padovanjo gerą, dell firmos pakrovėją, su juo situacija pasikeitė, bet paskui kažkur nulūžo laidas ir nebekrovė.
3) Miegojimas ant kieto pagrindo . Miegoti ant kieto pagrindo pradžioje buvo labai ne komfortiška, kieta, dažnai nemiegodavau ir visą naktį, nes buvo per daug kieta, mano kūnas buvo pratęs prie minkštos lovos, tad būdavo, kad neužmigdavau.
4) Šaltas miegmaišis. mano miegmaišis buvo šaltas, neatlaikydavo, šaltesnių naktų, tai su nekantrumu tekdavo laukti Saulės nemiegant visą naktį.
5) Drabužių džiovinimas. Ne visur buvo galimybė pasidžiauti rūbus, sudėtingiau buvo su kojinėmis ir apatiniais. Marškinėlius šiltą dieną prasiskalbdavau kriauklėje ir apsirengdavau nugręžtus, bet drėgnus, su storesniais drabužiais dar didesnė problema, šortus taip pat apsirengdavau drėgnus, bet jie ilgiau džiūdavo. Niekaip nesisekdavo negaištant laiko išdžiovinti kojinių, bet paskui atradau būdą-naktį, prieš einant miegot tiesio apsimaudavau drėgnas ir po valandos jau būdavo sausos.

Parašykite komentarą