Kaip susidėti kelioninę kosmetinę? Ką pasiimti, o ką verčiau palikti namuose?

Sunku nuspręsti, kokius drabužius įsidėti kelionei, juk tiek daug variantų, tiek scenarijų „kas būtų“ (jei man prireiks šio megztinio, šių kelnių ar striukės?) o juk tiek mažai vietos jūsų lagamine. Jau pats drabužių pakavimas yra iššūkis. Bet, kai pradedate galvoti apie savo makiažą ir tualeto reikmenis, iššūkis gali tapti dar sunkesnis, ypač jei jums tikrai patinka makiažas. Kokius daiktus paliksite? Kokias akių šešėlių paletes aukosite? O kas, jei jums prireiks to atsarginio tušo?

Jūs turite daug klausimų. o mes turime atsakymus. Jei esate linkęs ieškoti atsakymų į panašius klausimus internete, tada atėjote į reikiamą vietą. Turime keletą patarimų ir gudrybių, kurie palengvins makiažo pakavimo procesą. Išsiaiškinti, kaip susidėt ir susipakuoti makiažą kelionėms, nebėra iššūkis. Štai mūsų 5 patarimai ir Jūs greitai supakuosite savo kosmetinę kaip tikras profesionalas. Priimdami sprendimą, ką vežtis, o ką palikti namuose, atsižvelkite į šiuos svarbiausius patarimus ir gudrybes, kad padidintumėte vietos kosmetinėje. Štai 5 patarimai, kaip organizuoti makiažą kelionėms:

Investavimas į gerą kosmetinę yra raktas norint sėkmingai supakuoti ir susitvarkyti makiažą kelionėms.

Investuokite į gerą kosmetinę:

Investavimas į gerą kosmetinę yra raktas norint sėkmingai supakuoti ir susitvarkyti makiažą kelionėms. Rinkoje yra tiek daug kelioninių kosmetikos krepšių, o pasirinkimo galimybių gali būti daug. Mes žinome, kad išsirinkti geriausią krepšį nėra lengva.

Atsižvelgiant į tai, kokius produktus dažniausiai naudojate, galite rasti kosmetinę, kuri geriausiai atitinka jūsų poreikius. Kiekvieno krepšio skyriai yra skirtingi. Galbūt jums reikia tik rankinės, kurioje yra vienas pagrindinis užtrauktuko skyrius, kuriame gali kauptis visi jūsų produktai. Gal jums reikia rankinės su šepetėlių laikikliais ir vidinėmis kišenėmis.

Ieškodami makiažo krepšio, labai rekomenduojame pasirinkti tokį, kuris būtų bent jau atsparus vandeniui. Dar geresnis pasirinkimas būtų neperšlampamas krepšys. Jūs žinote, kaip būna, kai plaunate veidą, o krepšys apliejamas vandeniu … Laikykite savo makiažo produktus sausus, pirkdami maišą, kuris neperšlampa, kai liečiasi su vandeniu.

Jei dar neturite kosmetinės, galbūt mes Jums galime padėti išsirinkti mūsų parduotuvėje? https://www.magiskasgidas.lt/kategorija/kelionines-kosmetines/

Laikykitės paprastumo

Mes žinome, kad bandant nuspręsti, kokius makiažo produktus pasiimti su savimi į kelionę, gali būti sunku. Mes visi labai greitai pradedame žaisti „kas būtų“ žaidimą. O kas, jei prarasiu savo tušą? Man reikės atsarginio… Niekada jo nenaudojau, bet galbūt per šią kelionę pirmą kartą pajusiu jam potraukį! Žaidimas „kas būtų“ pasibaigs išmokus efektyviai supakuoti ir susitvarkyti kosmetinę. Išmokti susitvarkyti makiažą kelionėms – tai tik būtiniausių daiktų pakavimas.

Kaip sužinoti, kokie yra Jūsų esminiai dalykai? Galvokite apie produktus, kuriuos naudojate kasdien. Tie, kuriuos naudojate kasdien, turi būti supakuoti. Tačiau jei kasdien naudojate 40 skirtingų gaminių, pamėginkite viską susmulkinti. Atrinkite tik tuos produktus, kurie yra būtini jūsų išvaizdai. Taip jūsų makiažo krepšys nebus apkrautas.

O jeigu atostogausite paplūdimyje, galbūt norėsite apsvarstyti galimybę buti be makiažo ir leisti odai kvėpuoti. Iššūkis sau: dieną eiti be makiažo į paplūdimį ar ežerą. Jūsų oda bus jums labai dėkinga. Taip pat ir jūsų kosmetikos krepšys bus dėkingas, nes dienos be makiažo reiškia mažiau produktų, kuriuos reikia laikyti rankinėje.

Žaidimas „kas būtų“ pasibaigs išmokus efektyviai supakuoti ir susitvarkyti kosmetinę…

Naudokite kelioninio dydžio tarą

Venkite dėti didelius šampūnų, kondicionierių ir losjonų butelius. Vietoj to, supilkite tuos produktus į daugkartinio naudojimo kelioninius buteliukus. Jei skrisite lėktuvu, įsitikinkite, kad buteliukai tinkamo dydžio, kad nekiltų problemų einant pro oro uosto apsaugą.

Investicijos į daugkartinio naudojimo kelioninius buteliukus yra labai nedidėlė. Nors kelioninio dydžio šampūnai, kondicionieriai, kūno prausikliai, geliai ir losjonai atrodo mielai, jie gali kainuoti brangiau, kai juos vėl ir vėl perkate kiekvienai kelionei. Sutaupykite pinigų perkeldami namuose naudojamus produktus iš didelių butelių į kelioninio dydžio buteliukus. Pasirinkę kelioninio dydžio daugkartinio naudojimo butelius, užimsite mažiau vietos jūsų makiažo krepšyje, o jūsų lagaminas bus lengvas.

Galbūt ieškote kelioninių buteliukų,o galbūt mes Jums galime padėti išsirinkti mūsų parduotuvėje? https://www.magiskasgidas.lt/kategorija/kelioniniai-buteliukai/

Investicijos į daugkartinio naudojimo kelioninius buteliukus yra labai nedidėlės.

Derinkite su savo apranga

Neutralios spalvos makiažo produktai dera su viskuo, nes vėlgi, neutralumas sutampa su bet kokia apranga. Vis dėlto, jei esate vienas iš tų, kuriam patinka spalvos ir drąsios, ryškios lūpos, tuomet būtinai suderinkite, kuriuos produktus derinsite kartu su savo rūbais. Nėra prasmės vežtis tamsiai violetinės spalvos akių šešėlių, jei jie nesiderins su nei vienu iš jūsų supakuotu drabužiu.

Kitas patarimas – vežtis įvairių spalvų paletę. Užuot supakavę savo vieną žalią, mėlyną ir rausvą spalvą, pakuokite tik vieną įvairialypę paletę, kurios kiekviena spalva yra vienoje dėžutėje. Investuoti į įvairių spalvų paletę (jei tokios dar neturite) yra verta, jei keliaudami norite maksimaliai padidinti erdvę savo makiažo krepšyje.

Mes žinome, kad jūsų kosmetinėje nėra daug vietos. Būtina sumažinti produktų, kuriuos vešitės į kelionę, skaičių. Derinkite savo kosmetiką su apranga, turite tai atsiminti, kai pakuojate. Dėkitės tik tuos makiažo produktus, kuriuos, žinote, kad naudosite.

Kai galite išsiversti be makiažo šepetėlių, siūlome išsiversti be makiažo šepetėlių. Šie šepetėliai tiesiog užima per daug vietos jūsų rankinėje ir, ar jie būtinai reikalingi. Gerai, kai kurie šepetėliai yra būtini, bet ar visi jie? Pasakykite „sudie“ tiems, be kurių galite apsieiti. Keliautojai taip pat gali naudoti kempinėles, kad pateptų pagrindą, skaistalus ir akių gaminius, jei tepimas pirštais jums nepriimtinas.

Vis dėlto, galbūt norėsite apsvarstyti pirštų naudojimo makiažui naudą. Pirštais tepti makiažą yra puiku, nes kūno šiluma sušildo produktą, kai trinate jį tarp pirštų. Tai leidžia produktą daug lengviau maišyti. Dirbdami su skystu pagrindu, mes siūlome palikti makiažo šepetėlį namuose ir išbandyti šią naują techniką! Jei naudosite mažiau šepetėlių, sutaupysite vietos jūsų makiažo krepšyje ir tai gali padėti geriau susipakuoti. Mūsų akimis tai naudinga.

Laimingo pakavimo!

Papildomi šepetėliai, paletės ir makiažo produktai gali užimti vertingą vietą jūsų krepšyje. Paslaptis, mokanti gerai organizuoti makiažą kelionėms, yra paprastumas. Kad ir ką pakuotumėte, kiek įmanoma mažiau, laikykitės absoliučių pagrindų. Susilaikykite nuo minčių „kas būtų“ ir pakuokite tik tuos produktus, kuriuos naudojate kasdien. Jei svarstomas produktas nėra jūsų kasdienės išvaizdos dalis, tada atidėkite jį. Kai turėsite visus savo daiktus krepšyje, galėsite pažvelgti į atidėtų daiktų krūvą ir įkomponuoti, kas tinka.

Kitas patarimas apsieiti be šepetėlių ten, kur galite. Taip pat derinkite savo makiažo spalvas su apranga, kurią ketinate vilkėti. Tai yra mūsų geriausi patarimai ir gudrybės, kaip gerai susitvarkyti ir supakuoti savo makiažo krepšį! Tikimės, kad jums šis straipsnis buvo naudingas. Mes žinome, kad pakavimas gali būti kova, tačiau tikimės, kad šis patarimų ir gudrybių vadovas jums pasitarnaus.

Kokie yra jūsų kelionių grožio patarimai? Kaip organizuoti savo kosmetinę keliaujant? Pasidalinkite su mumis komentarų skiltyje žemiau! Mes norėtume išgirsti apie jūsų patarimus ir gudrybes.

Parašykite komentarą